Yhdysvaltain tärkeimpien pyhäpäivien joukkoon lukeutuva 4th of July, eli heinäkuun neljäs, on merkattu myös monen suomalaisen kalenteriin jenkkiteeman juhlien muodossa. Perinteisesti itsenäisyyspäivää on juhlittu Yhdysvalloissa nauttimalla hyvästä ruuasta ja juomasta ystävien sekä perheen kesken.

Suomessa useimmat jenkkiteeman 4th of July -juhlat on rakennettu parhaiden kesäkelien myötä grillaamisen ja kylmän juoman ympärille. Teemaan sopivat sini-puna-valkoiset koristeet ja kattaustarvikkeet on helppo tilata verkkokaupastamme.

Suosituimpien koristeiden joukkoon lukeutuvat muun muassa USA-ilmapallot, lippusiimat ja isokoinen, kankainen USA-seinälippu. Juhlavieraiden pukeutumisessa lippuvärien lisäksi toimivia valintoja ovat esimerkiksi kimalteleva USA-silmikko tai Uncle Sam -hattu.

Punaiset mukit ja muu kattaus Amerikka-teemajuhliin

Juhlakattaukseen panostavan ostoskorista löytyvät esimerkiksi jenkkiteemaan suunnitellut USA-cocktailtikut, lautaset ja lautasliinat. Viilentävät virvokkeet nautitaan tottakai perinteisistä punaisista mukeista.

USA-lipulla koristeltujen kattausvälineiden lisäksi kannattaa harkita myös esimerkiksi väriteeman ja kuvioinnin puolesta juhlaan sopivia Sprinkles-kertakäyttöastioita.

Kasaa itseäsi miellyttävä koristepaketti ja valitse kattaustarvikkeet juhlijoiden määrän mukaan. Nauti hyvästä seurasta ja ruuasta, kylmästä juomasta sekä toivottavasti myös auringonpaisteesta. God Bless America!

Suosituimmat USA-kattaustuotteet:

Kirjoittaja

Comments are closed.