Suunnitteletko synttärijuhlia lapsellesi? Tutustu näihin suosittuihin teemoihin! Löydät kaikkiin juhlajärjestelyihin sopivan kattauksen lisäksi myös teemaan liittyvät muut tarvikkeet ja koristeet kotimaisesta nettikaupastamme.

Mikäli sopivaa teemaa on vaikea valita, kannattaa tutustua myös yleisiin synttärikoristeisiin. Näitä ovat mm. Happy Birthday -viirinauhat, erilaiset ilmapallot ja serpentiinit, sekä synttärisankarin iän näyttävät numero-foliopallot.

Eläinteema pienempien lasten synttäreille

Suloinen eläinteema on yksi suosituimmista aiheista pienempien lasten synttärijuhliin. Kettu, pupu, pingviini, koira ja panda löytyvät useiden eri juhlatarvikkeiden kuvituksista. Erityisesti kettu-teema on kasvattanut suosiotaan viime vuosina.

Kattauksen osalta tarjolla on kahta erilaista teemaa: eläinhahmot ja kettu. Molemmissa seteissä tarjolla on yhteensopivat pahvilautaset, pahvimukit, kakkukynttilät, paperilautasliinat ja pillit.

Koristeluun löytyy mm. kettu-viirinauha, pupu-viirinauha ja eläin-paperikonfettia. Mikäli suunnittelette perinteisten paperikutsujen jakamista, löytyy valikoimista ihanat, teemaan sopivat kettu- ja pupu-kutsukortit 8 kappaleen pakkauksissa.

Supersankari-teeman juhlat

Supersankareita rakastavan ja ihailevan lapsen synttäreille löytyy aiheeseen sopivat kertakäyttö-astiat. Ranskalaisen My Little Dayn suunnittelemat pahvilautaset, paperilautasliinat, paperipillit ja pahvimukit on koristeltu erilaisilla värikkäillä supersankari-symboleilla.

Synttärisankarille sopivaksi asuksi voi hankkia lisäksi esim. supersankari-setin (14,90 €) tai yksivärisen viitan (7,90 €). Myös vanhemmat voivat pukeutua supersankareiksi aikuisten supersankari-setillä (3 eri väriä).

Yksisarvinen on tämän kesän hitti

Monien aikuistenkin suosikki-taruolento yksisarvinen löytyy tänä vuonna usean pienen synttärisankarin toiveteemoista. Yksisarvinen-teeman juhlien järjestämiseen myynnissä on kattaustarvikkeiden lisäksi myös useita erilaisia koristeita ja asuja!

Kattaukseen löytyy normaalien pahvimukien, lautasten, lautasliinojen ja pillien lisäksi myös kakkukynttilät. Juhlatilan koristeluun erinomaisia vaihtoehtoja ovat viirinauha, yksisarvinen-ilmapallot ja pakkaus paperikonfettia.

Jäätelöt ja hedelmät toimivat erityisesti kesäisten synttärijuhlien teemana

Ihanat hedelmä- ja jäätelökuvioidut kattaustarvikkeet sopivat erityisen hyvin kesäkuukausina syntyneiden merkkipäivän tarjoiluun. Värikkäät ja kauniit kuviot toistuvat kertakäyttöastioiden lisäksi myös saman teeman koristeissa, kuten viirinauhoissa ja ilmapalloissa.

Normaalien kattaustarvikkeiden lisäksi voit hankkia tarjoilun kruunuksi saman sarjan kakkukynttilät. Koristeluiden osalta tämän teeman suosituin yksittäinen tuote on värikkäät, hedelmäkuvioidut ilmapallot. Ilmapalloissa toistuu samat ananas, banaani ja sitruuna -kuviot.

Pinkit synttärit pienelle prinsessalle

Pienelle prinsessalleen vaaleanpunaisia synttäreitä järjestävälle valinnanvaraa löytyy erityisesti koristeiden ja ilmapallojen osalta. Myynnissä on lukuisia erilaisia pinkki-teemaan sopivia ilmapallosettejä.

Kattauksen osalta pinkit juhlat voidaan toteuttaa esimerkiksi vaaleanpunaisilla sydän- tai timanttikuvioiduilla kertakäyttöastioilla (lautaset, mukit ja lautasliinat). Pirteän pinkit raita-paperipillit ovat ehdoton lisä limpparimukeihin.

Kirjoittaja

Comments are closed.