Naamiojänis.fi tarjoaa jatkossa asiakkailleen mahdollisuuden tilata tuotteet myös laskulla. Osuuspankin toteuttamalla maksutavalla voit hoitaa laskun kertamaksuna tuotteet saatuasi, tai käyttää luotto-ominaisuutta, jolloin saat ensimmäiselle maksuerälle heti jopa 30 päivää maksuaikaa.

Voit valita lasku-maksutavan kaikille 50-5000 euron ostoksille. Verkkopankkitunnuksilla tehtävä tunnistautuminen vaaditaan. Luoton myöntäjänä on OP Yrityspankki Oyj.

– Uusi maksutapa on loistava vaihtoehto sellaiselle asiakkaalle, joka kaipaa maksu- ja miettimisaikaa. Asiakkaan ei tarvitse tietää heti, kuinka haluaa ostoksensa maksaa, OPn tuotepäällikkö Heini Kostiainen kuvaa pankin tiedotteessa.

Lasku-maksutavan lisäksi verkkokauppamme tilaukset voi maksaa kaikista kotimaisista verkkopankeista, luottokorteilla (Visa, Visa Electron ja MasterCard), sekä mobiilimaksuilla Pivon, Masterpassin ja MobilePayn kautta.

Kirjoittaja

Comments are closed.