InkaNitta.fi -blogia pitävä, tamperelainen bloggaaja Inka Monola näyttää esimerkkiä, kuinka yhden naamiaisasun pohjalta voi rakentaa pienillä muutoksilla usean erilaisen asukokonaisuuden. Kolme oheista esimerkkihahmoa on tehty Miss Whiplash -asua pohjana käyttäen.

Poliisi / rikostutkija


Ensimmäiseksi hahmoksi valitsin poliisin, sillä poliisiasu toimii varmasti missä tahansa naamiaistilaisuudessa. Tämänkertainen poliisi ei ole ihan perinteisin, vaan kyseessä on enemmänkin rikostutkijan virassa oleva poliisinainen. Inspiraationa tähän toimi sarjakuvien etsivänaiset ja sen takia tiukka musta haalari, ylipolvensaappaat ja vaalea klassinen trenssi toimii yhdessä hyvin. Perinteisen poliisihatun sijasta valitsin enemmän rikostutkijan virkaan sopivan lippalakin, ja kaulaan laitoin killumaan virkamerkin (klassisessa poliisiasussa virkamerkki on usein rintamerkkinä.)

Vinkki: Poliisinainen olisi näyttänyt vielä kivemmalta lisäämällä leikkipistoolin ja esimerkiksi suurennuslasin asuun.

TV:stä tuttu superpahis

Toisena hahmona vuorossa on Supergirl-televisiosarjasta inspiraationsa saanut superpahis Reign. Katselin kotisohvalla kyseistä sarjaa ja huomasin, että hahmolla oli päällään musta asu, koristeellinen naamio, ylipolvensaappaat sekä musta viitta. Täydellinen ja helppo asu koota Whiplash-haalariin! Oikeastaan tämä asukombo toimii pohjaksi myös moneen muuhun leffojen tai sarjakuvien superpahikseen muuttamalla vain hieman yksityiskohtia.

Vinkki: Hahmosta olisi saanut mielestäni vielä paremman laittamalla esimerkiksi tummaa huulipunaa ja letittämällä hiukset samallalailla kuin tv-sarjassa.

Kissanainen

Viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä haluan esitellä Kissanaisen. Kissanainen on oiva valinta moniin erilaisiin pukeutumista vaativiin juhliin, vaikkapa penkkareihin. Inspiraationa, yllätys yllätys, myös tähän toimi sarjakuvat ja supersankarit. Tähänkin asuun olen yhdistänyt ylipolvensaappaat Whiplash-haalarin kanssa. Tämä versio asusta koostuu mustasta Whiplash-haalarista ja Fever kissa-settiin kuuluvasta kissamaisesta silmikosta. Lisäsin vielä punaista huulipunaa tuomaan asuun jotain pientä lisää.

Vinkki: Kissanaista parantaakseni olisin voinut lisätä vielä mustat nahkahanskat ja ruoskan hahmolle.

Tässä olikin kolme luomaani variaatiota yhteen asuun! Muita hyviä ja helppoja vaihtoehtoja Miss Whiplash -haalarista rakennettaviin asuihin esimerkiksi sarjakuvateemalla olisi Marvelin Avenger-elokuvasarjan Musta Leski.

– Inka

Tässä postauksessa käytetyt tuotteet:

Kirjoittaja

Comments are closed.