Perinteinen miimikon asu on vuodesta toiseen suosittu valinta aikuisten naamiaisiin. Yksinkertaisen mustavalkoisen miimikko-naamiaisasun lisäksi teemaan sopiva maskeeraus on helppo toteuttaa. Paletilla-blogia kirjoittava kosmetologi Viivi kasasi asiakkaillemme ohjeet miimikko-maskeerauksen tekoon.

Ohjeet miimikko-maskeeraukseen:

1. Ensimmäisessä vaiheessa kasvot maalataan kasvoille sekä vartalolle sopivalla valkoisella maskeerausvoiteella meikkisientä käyttäen. Voidemaiset maskeeraustuotteet on suotavaa kiinnittää lopuksi esimerkiksi läpinäkyvällä puuterilla tai tässä tapauksessa vaikkapa valkoisella luomivärillä. Näin maskeeraus saadaan kestämään kasvoilla pidempään.

2. Kasvojen maalauksen jälkeen tehdään maskeeraukseen sopivat kulmakarvat siveltimellä. Kulmien tekemiseen on käytetty mustaa, vesipohjaista kasvomaalia.

3. Kasvojen maalauksen ja kulmakarvojen jälkeen maskeerataan silmät sekä suu. Silmien maskeeraamiseen on käytetty mustaa maskeerausvoidetta ja vesipohjaista kasvomaalia. Silmien maskeerauksen ääriviivat ovat tehty vesipohjaisella kasvomaalilla ja sen jälkeen maalattu maskeerausvoiteella.

Maskeeraus on tehty suun osalta samalla idealla kuin silmien. Ensiksi hahmotellaan ääriviivat, jonka jälkeen suu väritetään.

4. Seuraavassa vaiheessa tehdään pisaran muotoiset maskeeraukset. Pisarat voidaan tehdä vapaalla kädellä käyttäen vesipohjaista kasvomaalia ja sivellintä. Voit käyttää tässä myös miimikko-asun mukana tullutta pisara-sapluunaa. Sapluuna kiinnitetään ihoon halutulle kohdalle, jonka jälkeen kasvomaalin ja siveltimen avulla maalataan pisarat. Poista sapluuna varovasti.

Maskeerauksessa käytetyt tuotteet:

Kirjoittaja

Kommentoi postausta